ایرنا و توران
بررسى نحوه همكارى ميان ايرنا و توران
ايرنا: در ديدار روز چهارشنبه مسئول دفتر ايرنا در باكو از خبرگزارى غيردولتى «توران» جمهورى آذربايجان، نحوه همكارى دوجانبه براى خبررسانى بررسى شد.
ايرنا: در ديدار روز چهارشنبه مسئول دفتر ايرنا در باكو از خبرگزارى غيردولتى «توران» جمهورى آذربايجان، نحوه همكارى دوجانبه براى خبررسانى بررسى شد.
مهمان على اف رئيس خبرگزارى توران در اين ديدار گزارشى درباره فعاليت ۱۵ ساله اين خبرگزارى و عملكرد آن در سطح منطقه اى و بين المللى در زمينه پخش اخبار مربوط به جمهورى آذربايجان ارائه كرد.
على اف درباره همكارى با ايرنا در زمينه خبررسانى گفت: «توران علاقه مند است؛ اخبار و اطلاعات مربوط به جوانب مختلف روابط ايران و جمهورى آذربايجان را بيشتر دريافت كند.»
او در بخشى از سخنان خود پيرامون سطح مناسبات ايران و جمهورى آذربايجان گفت: «در روابط دو كشور بيانيه ها بيشتر از اقدامات عملى است.»رئيس خبرگزارى توران يكى از موانع توسعه واقعى روابط ايران و جمهورى آذربايجان را عوامل سياسى دانست و گفت: «ايران نيز مانند كشورهاى ديگر منافع خود را در روابط با جمهورى آذربايجان مدنظر دارد ولى برخى مقامات در دولت فعلى باكو كه نظارت بر بازار داخلى را در اختيار دارند در اغلب موارد حاضر به گسترش نفوذ هر كشور خارجى در اين بازار نيستند.»
على اف افزود: «از طرف ديگر آمريكا كه نفوذ گسترده اى در منطقه دارد، حاضر به گسترش جايگاه روسيه و ايران در جمهورى آذربايجان نيست. واشينگتن متوجه آن است كه اجراى طرح هاى مشترك اقتصادى، اين كشورها را به يكديگر نزديك مى كند.»
زهرا صيادى نيز در اين ديدار ضمن تشريح فعاليت ها و توانمندى هاى ايرنا از گسترش همكارى خبرى با توران استقبال كرد.او با اشاره به اشتراكات دينى، تاريخى و فرهنگى جمهورى اسلامى ايران و جمهورى آذربايجان روند رو به رشد روابط دو كشور را امرى طبيعى خواند و نقش رسانه ها را در اطلاع رسانى درست از مناسبات و روابط دولت ها و ملت هاى دو طرف و رفع برخى ابهامات موجود مهم ارزيابى كرد.
توران به عنوان نخستين خبرگزارى غيردولتى در آستانه فروپاشى شوروى سابق در سال ۱۹۹۰ ميلادى در جمهورى آذربايجان تاسيس شده است.
اين خبرگزارى بيشتر اخبار مربوط به حيات سياسى، اقتصادى و اجتماعى جمهورى آذربايجان را پخش مى كند.
<< Home